CHINA STAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij China Star. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2024 om 23:12 Delivery time is okay, the food is delicious but too expensive for me! I paid 3 foods for 62€ in small portions!
12 mrt 2024 om 8:48 Wel aangegeven tijd hoeveelheid is weinig voor de prijs
8 mrt 2024 om 19:54 Eten was lekker maar een deel van de bestelling werd niet geleverd. Jammer want we plaatsten een bestelling van 115 euro. Dan mag je toch verwachten dat alles in orde is. Levertijd zelf was zoals aangegeven.
10 jan 2024 om 14:06 De bestelling was een ramp: koerier luistert niet naar instructies en belt aan de bij de buren. Het is eten eerder matig met weinig groenten.
3 jan 2024 om 15:32 Waited so long for the food to arrive! Even the driver was saying to me he need to wait so long! All the sauces were open when I got it! I receive order I did not order! My first time it will be my last with them
31 dec 2023 om 19:13 2xsaus over alles uitgelopen..Bestel 2xnasi g.m geroosterd spek en 2x buikspek met witte rijst,ijskoud en geen rijst te zien.Gebeld om verhaal te halen,ja sorry volgende keer tegoed..Hallo,bestel voor 65€ aan eten,benk nu niks mee he..Pfff
27 okt 2023 om 18:16 zeer slechte tijd
16 aug 2023 om 14:49 Veel te laat geleverd
9 aug 2023 om 20:42 Top!
25 jun 2023 om 9:07 Verkeerd adres doorgeven aan bezorger
20 mei 2023 om 20:28 Een echte aanrader.
25 feb 2023 om 22:25 The does not taste good